Δράσεις και πρόγραμμα #BeActive Night

#BeActive Night  

Virtual Running 2020  

Run Apart - Stay Safe


Το #ΒeActive Night διοργανώνει το πρώτο Virtual Running στην Κύπρο

Ελάτε μαζί μας στο πρώτο Virtual Running Challenge «Run Apart - Stay Safe» που διοργανώνει το #BeActive Night στην Κύπρο από τις 23 μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο της 6ης Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού 2020!

Η ιδιαιτερότητα και οι προκλήσεις της νέας «κανονικότητας» που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε, μας ώθησαν στο να προσαρμόσουμε τη φετινή διοργάνωση και να μετατρέψουμε ένα δρομικό συμμετοχικό αγώνα σε εικονικό, έτσι ώστε να δώσουμε την ευκαιρία σε όλους τους συμπολίτες μας, όπου και αν βρίσκονται, να τρέξουν ή και να περπατήσουν, ενθαρρύνοντας τους να αθληθούν με ασφάλεια, τηρώντας έτσι όλα τα προβλεπόμενα διατάγματα και μέτρα του Υπουργείου Υγείας και του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού για την προστασία της δημόσιας υγείας.


Το Virtual Running «Run Apart - Stay Safe»

δεν έχει αγωνιστικό χαρακτήρα και μπορεί να λάβει μέρος όποιος θέλει, δωρεάν, τρέχοντας ή περπατώντας 1000 μέτρα, 5 ή 10 χιλιόμετρα.

Τι πρέπει να κάνετε;

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή στην ιστοσελίδα

     www.beactivenight.eu


     Όλοι οι συμμετέχοντες τρέχουν ή περπατούν με δική τους ευθύνη και καμία ευθύνη δεν φέρει ο διοργανωτής.


     Από τις 23 μέχρι τις 30 Σεπτέμβριου μπορείτε να κάνετε όσες προσπάθειες θέλετε. Μπορείτε να τρέξετε όπου θέλετε στην Κύπρο. Στο δρόμο, στο πάρκο, στην παραλία, στο διάδρομο γυμναστικής του σπιτιού σας ή του γυμναστηρίου


     Χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε εφαρμογή για τρέξιμο ή περπάτημα διαθέτει το smartphone σας ή μπορείτε να κατεβάσετε στο τηλέφωνό σας ανάλογη εφαρμογή ή να χρησιμοποιήσετε ρολόι με GPS, όπου θα πρέπει να φαίνεται το όνομα, η ημερομηνία, η απόσταση και ο χρόνος. Σε περίπτωση που θα τρέξετε ή περπατήσετε σε διάδρομο γυμναστικής θα πρέπει να μας στείλετε φωτογραφία με τα αποτελέσματα από την οθόνη του διαδρόμου.


Δεκτές γίνονται όλες οι προσπάθειες που είναι ίσες ή μεγαλύτερες από την απόσταση του “αγώνα”.


     Τα αποτελέσματα σας μπορείτε να τα ανεβάσετε από τις 23 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 4 Οκτωβρίου 2020 στην ιστοσελίδα εγγραφών:

https://worldsmarathons.com/marathon/be-active-night-cyprus-virtual-run

ή να τα ανεβάσετε στη σελίδα της εκδήλωσης στο Facebook:Beactivenight

  ή να τα στείλετε στο email: sassportscy@gmail.com

Τα αποτελέσματα του κάθε αγώνα θα δημοσιευτούν με αλφαβητική σειρά στην ιστοσελίδα www.beactivenight.eu

Στην εκδήλωση δεν θα υπάρχει κατάταξη και απονομές.

Θα γίνει ανάρτηση όλων των προσπαθειών με αλφαβητική σειρά.


Σε όλους τους συμμετέχοντες που θα αποστείλουν τα αποτελέσματα της προσπάθειας τους θα αποσταλούν μετά το τέλος της εκδήλωσης διάφορα δώρα όπως φανέλα, βραχιολάκι και άλλα αναμνηστικά δώρα. Η αποστολή των δώρων θα γίνει με  την ACS Courier με παραλαβή από τον συμμετέχοντα από το κοντινότερο με τη διεύθυνση τους κατάστημα ACS Courier.

     


#Photo Challenge Competition


Λάβετε μέρος στο #Photo Challenge Competition.

Ο διαγωνισμός θα αρχίσει στις 23 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 4 Οκτωβρίου 2020.  

Οι τρεις φωτογραφίες με τα περισσότερα like θα κερδίσουν δώρα. Στον νικητή με τα περισσότερα like θα δοθεί ένα sport watch, στον δεύτερο ποδήλατο και στον τρίτο μια action camera!


Ο τρόπος συμμετοχής είναι πολύ απλός:


     Ανέβασε μια φωτογραφία της προσπάθειας σου στο προφίλ σου στο Instagram.

     Βάλε #virtualruncy


Η αποστολή των δώρων θα γίνει με την ACS Courier με παραλαβή από τον συμμετέχοντα από το κοντινότερο με τη διεύθυνση τους κατάστημα ACS Courier.

Όλοι όσοι συμμετέχουν σε οποιαδήποτε δράση του #Beactive Night  το κάνουν με δική τους ευθύνη.

Οι διοργανωτές δεν μπορούν να θεωρηθούν υπεύθυνοι για τυχόν ατυχήματα και προβήματα υγείας, σε οποιονδήποτε συμμετέχοντα, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Συνιστάται όλοι οι συμμετέχοντες να υποβάλλονται σε ιατρικές και καρδιακές εξετάσεις καθώς και εξετάσεις φυσικής κατάστασης, ιδίως άτομα άνω των 35 ετών.

Οι διοργανωτές δεν ζητούν από τους συμμετέχοντες  πιστοποιητικά υγείας, αφού όλοι οι συμμετέχοντες θα συμμετάσχουν με δική τους ευθύνη και αυτοί ή οι κηδεμόνες τους ( για άτομα κάτω των 18 ετών )  θα έχουν υπογράψει την αποποίηση ευθύνης διοργανωτή στην ηλεκτρονική αίτηση μέσω της σελίδας εγγραφών .

Δώρα Συμμετέχοντων